TIPS OCH RÅD FÖR FLYTTSTÄDNING JÖNKÖPING

Du har äntligen fått ett nytt hyreskontrakt eller köpt en ny lägenhet. Alla papper är signerade och alla flyttlådor är helt fulla med allt från tallrikar till böcker. Men innan du kan lämna tillbaks nyckeln och blicka framåt mot ditt nya boende så är det en sak som återstår: flyttstädning.

Flyttstädning jönköping kan vara väldigt jobbigt. Det är jobbigt att städa. Det är tråkigt såväl som fysiskt jobbigt. Att behöva gå på knäna för att kunna städa under en soffa eller säng. Att behöva lyfta undan ugn och spis för att städa bakom köksinredningen. Att behöva lyfta på munstycket i duschen och städa bort allt gammalt hår och smuts – usch!

Det finns en räddning och den stavas: flyttstädning jönköping. Det är enkelt att be en professionell städare om hjälp. De vet precis hur man ska städa eftersom de har mycket längre erfarenhet än vad man själv har. De har flyttstädat otaliga gånger.

En annan positiv aspekt och fördel med att anlita en städfirma är för att de inte bara har erfarenhet och skickligheten att städa ditt hem, vare sig villa eller lägenhet, utan för att de har de rätta städmaterialet.

Moppar, dammsugare, trasor och inte minst starka kemikalier som har möjligheten att göra rent åratal av smuts och damm. Att köpa rätt kemikalier för städning är inte helt enkelt. Du behöver läsa på och rådfråga i affären eftersom du inte vill förstöra lägenheten på något vis. Dessutom är många av dessa kemikalier relativt dyra. Om du behöver flera så kan det bli en relativt stor peng.

Nog om det. Nu ska vi gå igenom ett par tips och råd för flyttstädning och vad man bör tänka på.

Här är en lista på vad som bör göras:

  • Dammsuga hela lägenheten
  • Skrubba toalett och handfat
  • Damma av alla hyllor

Torka av all köksinredning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *