Huskatalog, bättre online?

Likt många andra typer av produktkataloger kanske det är dags för huskatalogen att kanske ändras, och flytta online. Förr i tiden så fanns det enormt mycket olika produktkataloger som skickades hem till alla människor. Därigenom kunde man kolla efter inspiration och sen om man ville beställa hem produkterna i den Det är dock en sak som ska sägas om detta, det var innan internet. Dessa produktkataloger var effektiva i sin tid men har sedan insett att det finns effektivare sätt att visa upp sina online, något som inte är fallet för dagens huskatalog. Nej fortfarande envisas man med att trycka upp dyra huskataloger som sedan kan skickas hem. Det kanske faktiskt är dags för hustillverkarna att följa de andra industriernas exempel och sluta skicka hem dyra kataloger till sina potentiella kunder, och istället showcasea sina hus online. Eller är det så att husindustrin är så pass unik att det fortfarande är de gamla hederliga huskatalogerna som funkar. Kanske är det så att man inte vill kolla på hus online, utan istället vill man sitta hemma och bläddra i en huskatalog i lugn och ro. Dock så finns det antagligen ett visst värde att ta sina produkter online. Likt många andra industrier så finns det ett stort värde att ha sina produkter online, eftersom internet idag betyder ett stort överflöd av information. Om man då inte har sin information online, existerar man ens då? Det finns de som argumenterar att det är så. Då skulle det kunna vara så att om man inte lägger upp sin huskatalog och visar sina produkter online, då gräver man sin egen grav. Detta kanske helt enkelt är så att man måste finnas med sin huskatalog online för att överleva i slutändan. Det är dock inte att förglömma att alla hustillverkare har någon koppling online, och det kanske räcker. Som sagt, det kanske är så att man vill sitta hemma och bläddra i en huskatalog. Hur som helst, vi går mot en mer internetstyrd värld, och något måste nog hända, i alla industrier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *