Maria Åkerberg, en vinnare att satsa på

För många är det viktigt med hälsa och skönhet. Man kan lägga mycket pengar om man bara hittar rätt i djungeln med alla de olika varumärkena som finns när det kommer till just skönhet och hälsa. Eftersom vi på Jello vill hjälpa våra läsare hitta i djungeln tipsar vi idag om Maria Åkerberg, ett starkt varumärke när det kommer till hudvård.

 

Kort om företaget

Företaget Maria Åkerberg grundades år 1995 och ombildades 2002 till ett aktiebolag. Sedan starten har man erbjudit produkter med högt fokus på effektivitet och naturlighet. Detta har lett till att produkterna enbart har innehållit ekologiska ingredienser. Dessutom har man haft ett stort fokus på transparens gällande företagets produkter och alltid haft sina produkter helt innehållsdeklarerade. Detta för att kunderna alltid ska kunna hålla koll på vad det är de köper och att visa styrkan i Maria Åkerbergs varumärke.

 

Går på djupet

Hudvårdsprodukterna från Maria Åkerberg jobbar efter vad företaget själva kalla för Deepskin Organics. Detta innebär att man vill erbjuda produkter som verkar på djupet istället för att bara erbjuda en snabbfix på ytan. Man har skapat produkter som passar olika steg som man enligt Maria Åkerberg behöver för att göra skillnad på djupet.  Exempel på vad detta är för produkter och hur de ska appliceras är enligt följande:

 

  1. Serum som tillför vitaminer
  2. Olja som bygger upp bindväven
  3. Återfuktande crème

 

På detta sättet kan man komma på djupet och värna om sin hy. Dessutom är produkterna som tidigare nämnt gjorda på ekologiska råvaror från växtriket, vilket står för den organiska delen av Deepskin Organics. Med detta kan man på ett bra och miljömedvetet sätt ta hand om sin hud på riktigt istället för den snabbfix som erbjuds av många andra företag som erbjuder skönhetsprodukter. Det är på grund av detta som vi på Jello tycker att Maria Åkerberg är lite extra bra, och anledningen till att dagens blogginlägg tipsar om det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *