En bra investering!

Det finns få människor i världen som aldrig hört talas om Omega. Det går att argumentera för att det inte finns något finare klockmärke än Omega, även om de har stor konkurrens från Rolex, Breitling och kanske något mer företag. Är du intresserad av att investera i en Omega kanske du behöver tänka till lite innan. Det är mycket pengar, men du får en klenod.

Kort historia

Det var så tidigt som 1848 som grunden för Omega lades. I det legendariska La Chaux-de-Fonds i Schweiz började mannen Louis Brandt att tillverka klockor. Han sålde då klockor till Italien och de skandinaviska länderna och lämnade över företaget till sina söner år 1894. Företaget tog inte namnet Omega förrän 1903. Sedan dess har det bara vuxit sig större och större och har några fantastiska bedrifter på CV:t, bland annat som första klocka på månen.

En bra investering

Att investera i en Omega är en bra idé. Det är bra för plånboken, det är bra för miljön och det är bra för din tid. En märkesklocka i den kaliber som Omega gör dem kommer aldrig att gå sönder. Om det mot all förmodan är något som går sönder i den så har du vanligtvis försäkring som täcker det mesta. Eftersom de sällan går sönder kan du använda den för resten av ditt liv. En Omega går heller inte ned i värde, snarare tvärtom. Alla klockor som Omega gjort tidigare är nu mycket mer värda än de var när de tillverkades. Så du kan se din investering i en klocka från Omega som någonting du kan spara pengar genom. Men det bästa är naturligtvis att du får en klocka som är så pass bra som en Omega är. Du kommer aldrig vilja köpa en ny, även om du nu alltså skulle behöva det mot all förmodan. Förhoppningsvis kommer dina barn tycka om din Omega också, för ärva den kommer de förmodligen göra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *