Vad krävs för att bli en bra säljare?

Försäljning är ett komplext ämne. Det är dessutom långtifrån alla som behärskar försäljning på ett bra sätt. För att komma dit krävs det både träning och en stor dos talang. Vi frågade säljaren Daniel, mer känd som “DF” om vad som krävs för att bli en bra säljare. Daniel “DF” driver den populära säljbloggen Imagine DF där han regelbundet delar med sig av sina tankar och erfarenheter av försäljning. Samt en stor dos humor kring sitt vardagliga liv.

Daniel “DF” berättade att det viktigaste för att bli en bra säljare är först och främst att kunna sin produkt bättre än någon annan. “Om du kan din sak bättre än någon annan, då kan ingen annan ställa dig frågor som du inte kan svara på. För ingen kan det bättre än du.” Nummer två av de viktigaste punkterna för att bli en bra säljare enligt Daniel “DF” är att: “Våga ta för dig. Gå in och äg rummet. Var inte rädd för vad andra ska tycka eller tänka.”

Vi tackar Daniel för dessa obetalbara tips som kommer direkt från erfarenhet och åratal av försäljning. Stort tack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *