Maria Åkerberg och julen går hand i hand

Jag fick tipset från en kompis en gång att testa produkter från Maria Åkerberg, det har jag inte ångrat att jag gjorde. Produkter från Maria Åkerberg passade min hud perfekt. Jag hade länge letat efter en favorit, ett märke som fungerade för mig precis som jag ville. Även om inte någonting är perfekt här i världen så är produkter från Maria Åkerberg närmast detta.

Maria ÅkerbergEn av mina favoriter är Olive Cleansing från Maria Åkerberg. Det är en rengöringsprodukt som jag varje kväll tvättar ansiktet med. Denna rengöringsprodukt ska tydligen vara bäst lämpad för de med torr hud, men jag har ganska normal hud och tycker fortfarande den passar mig väldigt bra. Gör inte misstaget att först ta vatten i ansiktet innan du tar denna produkt. Du ska nämligen vara helt torr för att rengöringen ska få bästa effekt. Den ska försiktigt strykas över ditt torra ansikte för att sedan tvättas bort med hjälp av vatten.

Har du smink i ansiktet går det bra att också använda bomull eller en duk av något slag för att stryka bort detta smink. Speciellt om ditt smink inte helt försvinner genom enbart rengöringen och vatten. Vill du ha ut det bästa av denna fantastiska produkt från Maria Åkerberg bör du använda dig av något av dessa ovan två nämnda sätt.

Ofta så har rengöringsprodukter känts strama mot min hud och jag har efteråt känt mig inte bara ren utan också lite irriterad eller i alla fall sträv. Det gör inte denna rengöringsprodukt från Maria Åkerberg. Den känns otroligt mild trots att den verkligen gör det den är menad till. En rengöringsprodukt är ingenting fantastiskt. Den kommer inte att revolutionera hela din vardag. Den har några få uppgifter. Den ska tvätta ditt ansikte från smuts och från smink utan att irritera din hud. Detta gör denna produkt utmärkt och den för högsta betyg från mig.

Nu när julen närmar sig så vill jag passa på att tipsa om julklappar från Maria Åkerberg, eller ja, julklappar från dig till någon annan såklart. Men julklappen innehåller såklart en produkt från Maria Åkerberg. Kanske just ovan nämnda Olive Cleansing är passande till någon du håller kär? Nu i juletider brukar återförsäljare sätta ihop speciella julpaket med massa härliga produkter. Ta en titt hos din butik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *