Snygga jackor från Hollies

jackor från holliesHört talats om klädmärket Hollies? Är du intresserad av mode så borde du verkligen göra det. Om inte annat så blir det ändring på det nu. För dagens blogginlägg kommer nämligen främst att fokusera på Hollies, mycket på grund av att jag har fått upp ögonen för det här varumärket. Deras jackor är kanske de snyggaste jackorna jag sett. I alla fall utan tvekan i år.

Vad är då Hollies för något? Jo det är ett klädmärke som grundades 1862 i Danmark. Skaparen hette Aaron Hollander och det var också efter hans namn företaget fick sitt namn. Först hette det kort och gott: Hollander. De sålde läder runtom i världen. 1971 grundades ett dotterbolag som fick namnet Hollies. Sedan dess har Hollies fortsatt sin utvecklingskurva och framgångssaga.

Idag är Hollies ett svenskt familjeägt företag och är baserat i Stockholm. Hollies själva ser sina produkter som det självklara valet för tjejer och killar som vill ha bra och långvariga produkter. Hållbarhet och kvalitet är därför varumärkets grundpelare. Idag är alla Hollies produkter och kläder framtagna av svenska designers med fokus på de små detaljerna. Produkterna hittas i Hollies egen webbshop eller hos återförsäljare av Hollies, så som BlueCo.

Hollies har framförallt blivit ett namn på grund av sina jackor, men de har också snygga mössor och västar. Det som jag tycker är deras största fördelar är att de klarat av den svåra uppgiften att kombinera klassiskt mode med modern stil. Lägg där till att deras skinn- och pälsprodukter håller en kvalitet som är svår att hitta någon annanstans. Det är helt enkelt väldigt bra kläder som passar de flesta. Ta gärna en titt i Hollies sortiment och se om det är något för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *