Snygga skandinaviska kläder från Hansen & Jacob

Några av de snyggaste kläderna man kan klä sig i på just nu kommer ifrån Hansen Jacob. De har fått till en alldeles unik känsla i sin design. Kläderna är eleganta men också strikta, som de själva beskriver dem på sin webbplats. Designen har en tydlig skandinavisk attityd men där går även att ana inspiration från italienskt mode.

Hansen & Jacob

Vardaglig finklädsel

För er som alltid tyckt om att klä er fint men som ofta känt er allt för uppklädda på vanliga vardagar är Hansen Jacob och deras kollektion perfekta för er. Deras kläder är onekligen stiliga, men på ett sådant sätt att det känns mycket mer naturligt att kunna använda dem vardagligt. Enligt dem själva är de en brygga mellan högtidskläder och vardagskläder och själv vill jag påstå att det går bra att använda deras kläder vid både bröllop och på en vanlig måndagsmorgon. Känslan jag får när jag klär mig i Hansen Jacob är att jag är mycket stiligt klädd men ändå inte strikt klädd. En mycket svårförklarlig effekt som jag antar enbart kan förstås helt med kläderna på sig.

10 år i branschen

Hansen Jacob startades av två entreprenörer 2005 vilket betyder att de försökt hjälpa oss att klä oss snyggt i 10 år nu. De två entreprenörerna saknade en ledig men stilig klädstil för män och satsade på att skapa den själva. Deras kläder är enligt dem avslappnande och personliga men ändå stiliga och högtidligt användbara. I och med deras tioårs jubileum tycker jag att de borde få en eloge för de underbara kläder de skapar. Att två unga entreprenörer startat Hansen Jacob är också ett plus enligt mig.

Testa dem

Mitt råd är helt enkelt att testa klä dig i kläder från Hansen Jacob för att själv skaffa dig en uppfattning. Är du en som gillar stil och klass men som inte vill verka snobbig har jag höga förhoppningar. Min känsla är att du kommer älska dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *