Letar du efter mössor att köpa i julklapp?

Nu börjar kylan komma och med det sätter försäljningen på mössor fart. Och det är inte direkt konstigt. Att inte ha en mössa de där riktigt kalla morgnarna är inte roligt. Men det är inte alla som tycker sig passa i mössa. Det spelar ingen roll att det finns tusentals olika slags mössor, vissa menar på att det helt enkelt inte finns någon huvudbonad som är snygg på dem.

Tillåt mig tvivla. Om du inte hittar en mössa som passar dig där så gör du mig otroligt förvånad. Det finns nämligen olika kategorier av sorters mössor, olika färger på mössor, olika former på mössor, olika tjocklekar på mössor och olika mössor gjorda med olika material. Titta till exempel på webb shopen Mankys mössor, ett stort utbud av alla möjliga och omöjliga mössor. Där kommer du kunna hitta något, det är jag säker på!

Mössa från Svea

Mössor från märket Svea är en storsäljare i decembertider.

Jag tycker att alla passar i en klassisk mössa. En stickad mössa som är uppvikt längst ned. Kanske i en relativt oskyldig färg. Mörkblått eller svart passar de flesta. Inte något hängande där bak utan en mössa som sitter på plats helt enkelt. En mössa som gör sitt jobb. Visst, alla människor blir inte fantastiskt mycket snyggare när de använder mössor, men det finns mössor som inte gör dig fulare heller.

Vill du verkligen festa till det och kanske sticka ut ur mängden på ett mer spännande vis så finns hos Manky även mössor som passar dig. Färgglada mössor i spännande former. Häftiga loggor och glänsande plattor. En stor tofs i helt annan färg än resten av mössan. Ingen garanti på att du blir snyggare, men visst beror det på vad just du tycker. Vad som är snyggt bestämmer du ju faktiskt helt själv. Det betyder ju faktiskt att om du verkligen tycker att alla mössor är fula så tycker du ju det, men det gör inte omvärlden. Så var inte försiktig med din användning av mössor. De flesta gillar dem.

Dessutom är mössor en perfekt julklapp (i alla fall för den som uppskattar mjuka paket…)! Så om du inte vet vad du ska köpa i julklapp tipsar jag dig om att köpa en mössa. Tänk på att köpa så snart som möjligt så du har mössan hemma lagom till julafton!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *